AmstelGlide 2024

Begindatum:
juni 8, 2024
Einddatum:
juni 9, 2024
Code:
AG2024
Locatie:
Zweefvliegveld Soesterberg
Niveau:
D-Brevet
50
Organisatie:
Floris van de Meent
Frank Gerrits
Patrick van Rantwijk
Wouter Bakker


Omschrijving

 

Volgend vliegseizoen werd 'ie natuurlijk wederom georganiseerd: onze jaarlijkse AmstelGlide zweefvliegwedstrijd! Het wordt weer een tweedaagse wedstrijd, vanaf ons prachtige zweefvliegveld Soesterberg.

Opbouwen voor de eerste wedstrijddag

 

Voorlopige data

De data voor de AmstelGlide 2024 editie zijn vastgesteld (en bevestigd) op zaterdag 8 en zondag 9 juni 2024. Zet deze data dus alvast in je agenda en reserveer snel een kist! Het AmstelGlide weekend valt dit jaar direct aansluitend op de OMK.

Kosten

De voorlopige kosten voor deelname zijn vastgesteld op:

Omschrijving Prijs Per
Regulier inschrijfgeld 40,00 Zweefvliegtuig (ook bij meerdere vliegers)
Inschrijfgeld voor jongeren t/m 25 jaar   30,00   Zweefvliegtuig
Inschrijfgeld voor ACvZ leden 20,00 Zweefvliegtuig (ook bij meerdere vliegers)
Sleepstart 40,00 Sleep tot 400m*
Barbecue op de eerste avond 15,00 Persoon

 * In verband met reductie van geluidsoverlast voor onze omwonenden zijn slepen en zelfstarten alleen bij uitzondering toegestaan als lieren niet mogelijk is! Let op: bovenstaande sleeptarieven worden tijdens de AmstelGlide ook gehanteerd voor leden van de ACvZ!

Betalen voor inschrijving en de BBQ kan via rekening NL53 INGB 0003 6577 12 ten name van CLUBHUIS ACVZ/KLU ZC SOESTERBERG. Vermeld bij betaling aub. duidelijk AmstelGlide 2024, je registratie en/of callsign. Winnaars van de AmstelGlide 2023 worden vrijgesteld van betaling van het inschrijfgeld voor deelname aan de AmstelGlide van 2024 om hun titel te verdedigen. Indien van toepassing wordt alleen het aanvullende tarief voor sleepstarts in rekening gebracht.

Correspondentie

Heb je vragen aan de organisatie van de AmstelGlide? Stuur dan even een emailtje naar amstelglide@acvz.nl. Gaat je vraag over een inschrijving of betaling, vermeld dan altijd duidelijk je callsign of registratie.


© 2023 Amsterdamsche Club voor Zweefvliegen
ACvZ Menu