AmstelGlide 2022

Begindatum:
juni 11, 2022
Einddatum:
juni 12, 2022
Code:
AG2022
Locatie:
Zweefvliegveld Soesterberg
Niveau:
D-Brevet
50
Organisatie:
Floris van de Meent
Lizzy van Zomeren
Martijn Imminga
Patrick van Rantwijk
Wouter Bakker


Omschrijving

 

Dit vliegseizoen wordt 'ie eindelijk weer georganiseerd: onze jaarlijkse AmstelGlide zweefvliegwedstrijd! Het wordt weer een tweedaagse wedstrijd, vanaf ons prachtige zweefvliegveld Soesterberg. De data zijn vastgesteld op 11 en 12 juni 2022, dus blokkeer deze dagen nu alvast in je agenda en regel nog snel een kist!

Inschrijven

De inschrijving voor de AmstelGlide 2021 is geopend vanaf vrijdag 1 april om 12:00 uur. Klik op de inschrijfknop bovenaan of de link onderaan deze pagina om je in te schrijven. Na betaling van het inschrijfgeld wordt je inschrijving definitief gemaakt. Let er bij aanmelding aub. goed op dat je je geboortedatum juist invult en dat je het juiste tarief selecteert. Zonder geldige geboortedatum kom je niet in aanmerking voor het jongerentarief! De winnaars van de vorige editie van de AmstelGlide (2019) kunnen uiteraard nog steeds gratis deelnemen om hun titel te verdedigen!

De inschrijving is gesloten. Wil je nog meedoen, neem dan contact op met de wedstrijdleiding.

Kosten

De voorlopige kosten voor deelname zijn vastgesteld op (let op, aangepaste tarieven):

Omschrijving Prijs Per
Regulier inschrijfgeld 40,00 Zweefvliegtuig (ook bij meerdere vliegers)
Inschrijfgeld voor jongeren t/m 25 jaar   30,00   Zweefvliegtuig
Inschrijfgeld voor ACvZ leden 20,00 Zweefvliegtuig (ook bij meerdere vliegers)
Sleepstart 40,00 Sleep tot 400m*
Barbecue op de eerste avond 15,00 Persoon

 * Slepen is alleen bij uitzondering toegestaan als lieren of zelfstarten niet mogelijk zijn!

Betalen voor inschrijving en de BBQ kan via rekening NL53INGB0003657712 ten name van CLUBHUIS ACVZ/KLU ZC SOESTERBERG. Vermeld bij betaling aub. duidelijk je registratie en/of callsign. Let op: in de bevestigingsmail die werd gegenereerd na inschrijving hebben helaas in het begin verkeerde (oude) tarieven voor deelname gestaan. Bovenstaande tarieven zijn de juiste. Excuses voor het ongemak!

Wil je weten wie je al voor gingen?

Raadpleeg dan het Overzicht inschrijvingen AmstelGlide 2022 !

SoaringSpot

Alle aanvullende informatie over de AmstelGlide 2022, reglementen, keerpunten, uitslagen, etc. kun je vinden op SoaringSpot. Oproep aan alle vliegers: controleer aub. even goed of je inschrijving op SoaringSpot correct is. Let met name op de klasse, je spanwijdte en de handicap die op basis daarvan berekend is. De handicap is bepaald aan de hand van de DMSt Indexliste van 2022 en kan anders uitvallen dan je misschien verwacht. Indien je denkt dat iets niet correct is, stuur ons dan even een mailtje! 

Documenten en keerpunten

Via de Downloads pagina van SoaringSpot kun je alle relevante documenten vinden, zoals het wedstrijd en terreinreglement, de keerpunt bestanden, etc. Besteed vooral ook aandacht aan de Zelfbriefing, hierin vind je veel belangrijke informatie voor de komende AmstelGlide.

Correspondentie

Heb je vragen aan de organisatie van de AmstelGlide? Stuur dan even een emailtje naar amstelglide@acvz.nl. Gaat je vraag over een inschrijving of betaling, vermeld dan altijd duidelijk je callsign of registratie.


© 2022 Amsterdamsche Club voor Zweefvliegen
ACvZ Menu